Doe je een commerciële opleiding? Dan moet je waarschijnlijk stage lopen. Een stage online marketing is dan zeker een interessante optie. Echter weten veel studenten niet zo goed wat ze van een online marketing stage kunnen verwachten. In dit artikel bespreken we dit met je!

 

Anders dan de boeken

De meeste stagiairs zeggen aan het einde van de stageperiode dat ze veel meer hebben geleerd als de jaren ervoor. Dit komt doordat je tijdens een online marketing stage daadwerkelijk dingen moet uitvoeren. Er zijn allerlei dingen die je leert die niet in boeken zijn uit te leggen. Door dingen daadwerkelijk uit te voeren merk je hoe het in de praktijk werkt en bouw je kennis en ervaring op. Het is dus de perfecte mogelijkheid om je online marketing kennis uit te breiden.

 

Activiteiten

Online marketing is een breed begrip en daarom is het fijn om te kijken wat voor activiteiten jij kan doen. Zo zijn er stages gericht op één deel van online marketing, maar het is vaak leuker om meerdere dingen te leren en te kijken wat je zelf leuk vindt om te doen. Zo vinden sommigen het heel interessant om advertising onder de knie te krijgen, maar vinden anderen linkbuilding of social media weer aantrekkelijker. 

 

Bijbaan

Is je stageperiode afgelopen? Dan is de kans groot dat je een bijbaan in de online marketing krijgt aangeboden. Hier zul je in een team vol jonge mensen jouw marketingkennis nog meer kunnen uitbreiden. Niet alleen krijg je meer betaald als bij je plaatselijke supermarkt, maar ook leer je nog eens een stuk meer. Ook niet ongebelangrijk: het ziet er top uit op je CV.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *